Kako je s financami?

Ob mojem prostovoljnem delu na prihajajočih zimskih olimpijskih igrah v Pyeongchangu bo nastalo tudi nekaj stroškov, ki jih organizatorji iger ne krijejo – letalska karta in za čas od konca olimpijskih iger do začetka paraolimpijskih iger tudi prehrana in bivanje (5 nočitev). Glede nato, da bom že tako daleč, pa bi si v času prostih dni rad ogledal tudi kakšne lokalne znamenitosti.

V nekaj tako velikega kot so olimpijske igre, bom kot prostovoljec vložil mesec in pol svojega časa ter znanje, ki sem ga pridobil do sedaj ter bi zato rad to neprecenljivo delovno izkušnjo opravil vsaj s čim manj finančnimi stroški. Zato za pomoč pri kritju omenjenih stroškov prosim podjetja in posameznike.

V zameno lahko pripravim predstavitev tega delovnega projekta za zaposlene v organizaciji ali se kako drugače oddolžim. V času, ko bom na potovanju bom pripravljal tudi xlog (občasno bo vlog, občasno blog in še v kakšni zanimivi obliki se bom javljal) in v teh objavah se bom vsem, ki mi bodo pomagali tudi vsakič zahvalil ter jih vsaj enkrat na kratko predstavil. Pripravil bom tudi večji plakat vseh sponzorjev, ki ga bom uporabil ob nekaterih fotografijah iz Južne Koreje. Poleg tega so vsi, ki mi pri izvedbi projekta pomagajo, predstavljeni tudi v posebnem zavihku Sponzorji na tej spletni strani.

V primeru, da ste mi pripravljeni pomagati, lahko moje kontakte najdete v zavihku Kontakti.