O meni

Sem Anže Zadravec, star sem 22 let in prihajam z Vrhnike.

Sem študent inženirskega univerzitetnega programa Multimedija na Fakulteti za elektrotehniko ter Fakulteti za računalništvo in informatiko, Univerze v Ljubljani. Z multimedijo se ukvarjam že od 10. leta starosti, vse bolj pa prehajam v tehnični del tega področja oz. bolj natančno področja prenosov v živo. Tako sem poleg izvajanja lastnih projektov in rešitev, sodeloval tudi pri večih projektih RTV Slovenija, Fakultete za elektrotehniko in drugih organizacij. Bil sem tudi prostovoljec na področju medijev na EuroBasketu 2013, ki je potekalo v Sloveniji.

Sicer sem tudi podpredsednik Cheerleading zveze Slovenije, kjer skrbim za medije in marketing. Z našo cheerleading ekipo Frogs Cheer Team Slovenia smo zaradi naslova evropskih prvakov, ki smo ga osvojili junija 2017, postali tudi prvi slovenski kategorizirani športniki mednarodnega razreda v našem športu.

V športu sem kot funkcionar aktiven tudi na splošno, med drugim sem na primer za državno odlikovanje uspešno predlagal g. Janeza Goriška.