Dobrodošli na spletni strani!

Ta spletna stran bo osrednji komunikacijski medij mojega prostovoljnega dela na zimskih olimpijskih ter paraolimpijskih igrah v Pyeongchangu v Južni Koreji. Olimpijske igre bodo potekale od 9. do 25. februarja 2018, paraolimpijske igre pa od 9. do 18. marca 2018.

Sam bom v Južni Koreji od 1. februarja do 19. marca 2018, saj nas prostovoljce pred samim začetkom iger čaka še nekaj treningov na področjih, kjer bomo delovali. Trudil se bom, da spletno stran že pred odhodom polnim z aktualnimi vsebinami glede omenjenega projekta, do takrat pa vas vabim, da si preberete že objavljene vsebine.

Dolžan sem vam še pojasnila, zakaj se zavihek z novicami imenuje xlog – včasih bodo objave podane v obliki zapisa (blog), včasih kot video (vlog), kdaj tudi kako drugače. Ravno s tem namenom črka x, kot neka zamenljiva spremenljivka, da si ne bom že v samem začetku postavil omejitev pri obliki mojega oglašanja.

Zima se bliža in olimpijske igre bodo kmalu pred vrati! Upam, da se tudi vi veselite nove doze olimpijskega duha ter odličnih slovenskih nastopov!